Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk 1997-ben alakult, majd személyi változások után nyerte el jelenlegi formáját.

Vállalkozásunk egyik fő profilja a biztonságtechnika, ebbe a termékcsoportba tartozik az úgy nevezett motoros rács, detektív rács, rugós rács, motoros beltéri rács és ide tartozik még a fix és nyitható rács is. A rács technológiából kiindulva van: acélredőnyünk, szinusz rácsunk és csőrácsunk. Biztonságtechnika oldalunkon bővebben tájékozódhatnak ezekről.

A másik fő profilunk, amivel foglalkozunk az Árnyékolástechnika ami több részre is bontható. Van nálunk alumínium redőny gyártás, beszerelés, szalagfüggöny készítése az ügyfeleink igényeinek megfelelően, és van télikert árnyékoló, roletta, napháló és nem utolsó sorban karos napernyő készítése, felszerelése az ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Várjuk új és régi megrendelőink, ügyfeleink megkeresését, érdeklődését. telefonon, email-n. Szívesen adunk tanácsot, ha most tervezi redőny, rács, napernyő, vagy egyéb árnyékolástechnikai megoldások beépítési, előkészületi munkáihoz.

A Gyakori Kérdéseknek készítettünk egy külön oldalt ahol válaszolunk a gyakran felmerülő kérdésekre. Sokszor úgy kezdődik egy-egy beszélgetés, hogy van egy buta kérdésem, de ezek nem butaságok, hanem felmerülő, megoldandó problémák.

Az Ajánlatkérés menüpont alatt kérhet elektronikus ajánlatot tőlünk, illetve telefonon is elér minket, vagy kérhet Telefonos Visszahívást is, ha bármilyen egyéb kérdése maradt, sok érdekességet találhat a Cikkeink között, továbbá elérhetőségeinkről és nyitvatartásunkról a Kapcsolat fül alatt tájékozódhat.

ketto

egy